Babolat Pure Drive Lite tennisracket


sinds 30-8-2020 4:12:49

Grote foto babolat pure drive lite tennisracket sport en fitness tennis
prijs: € 179,95
Locatie : 's-hertogenbosch  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De nieuwe Pure Drive Lite tennisrackets hebben hun technische eigenschappen behouden en zorgen voor de perfecte combinatie van power en controle. Dit maakt het Pure Drive tennisracket geschikt voor veel type spelers. Een lichtgewicht racket van slechts 270 gram is goed handelbaar en ligt comfortabel in de hand. Daarnaast biedt het lichtgewicht racket veel power en zorgt voor extra balsnelheid. Het balanspunt van 330 mm, biedt de nodige controle en een gemiddelde dosis power waardoor meer snelheid aan de bal kan worden meegegeven. Een echte aanrader voor de recreatieve wedstrijdspelers die op zoek zijn naar de power van de Pure Drive, maar toch met een iets lichter racket willen spelen.

Babolat Pure Drive Lite tennisracket
De nieuwe Pure Drive Lite tennisrackets hebben hun technische eigenschappen behouden en zorgen voor de perfecte combinatie van power en controle. Dit maakt het Pure Drive tennisracket geschikt voor veel type spelers. Een lichtgewicht racket van slechts 270 gram is goed handelbaar en ligt comfortabel in de hand. Daarnaast biedt het lichtgewicht racket veel power en zorgt voor extra balsnelheid. Het balanspunt van 330 mm, biedt de nodige controle en een gemiddelde dosis power waardoor meer snelheid aan de bal kan worden meegegeven. Het Cortex Pure Feel technologie, dat in de shaft van het racket is verwerkt, filtert de trillingen die ontstaan waardoor het racket comfortabel aanvoelt en u een zuiverder en consistenter speelgevoel ervaart. De FSI technologie zorgt door middel van een geoptimaliseerd snarenpatroon voor een grotere sweetspot, waardoor je bij elke slag maximale power ervaart.
Dit rackets is een echte aanrader voor de recreatieve wedstrijdspelers die op zoek zijn naar de power van de Pure Drive, maar toch met een iets lichter racket willen spelen. Maar ook de jonge talentvolle tennissers dankzij het lichtgewicht. 


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Babolat
 ● SKU (eigen artikel code): 101340


Kenmerken: Kopen in 's-hertogenboschKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24165763 Meld aan Aanbodpagina