Buffalo Tafeltennistafel Basic outdoor Groen


sinds 25-12-2020 03:05:26

Grote foto buffalo tafeltennistafel basic outdoor groen sport en fitness overige sport en fitness
prijs: € 398,95
Locatie : Vijfhuizen  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Buffalo tafeltennistafel Basic outdoor Groen
De groene Basic outdoor tafeltennistafel van het merk Buffalo is een wedstrijdformaat tafeltennistafel en een prima hobbytafel voor thuis. Dit instapmodel is geschikt voor outdoor gebruik en de niet veeleisende speler. Een goede prijs- kwaliteit tafel met een perfecte combinatie van sport en spel. Door samenstelling van de basis kwaliteit materialen, heeft dit model een levensduur van ongeveer 2 tot 4 jaar. De Basic outdoor groen is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar en volwassenen.
De Basic outdoor is de ideale speeltafel voor beginners op het gebied van tafeltennissen. Deze tafel heeft een weerbestendige kunststof speelblad van melamine hars en is daarmee met uitstek geschikt voor buitengebruik. Het blad is 4 mm dik. Dit is de minimum vereiste voor een melamine speelblad om de bal enigszins lekker te laten stuiteren op het blad. Om het blad extra ondersteuning te bieden, is er een extra randlijst onder het speeloppervlak bevestigd. De rand is in het zwart uitgevoerd en bevat het logo van het merk Buffalo. Het speeloppervlak van de Basic outdoor is aan de bovenzijde voorzien van een groene kleur waarbij de spelbelijning in wit uitgevoerd is. De speelhelften worden gescheiden door het net, die aan beide kanten van de tafel uitsteekt. Het speelnet wordt standaard bij de Basic outdoor meegeleverd en kan na montage praktisch altijd blijven zitten.
Evenals het speelveld is ook het onderstel van basiskwaliteit. De vier buitenpoten hebben een dikte van 25 mm en worden door de schuine buizen op de juiste plek gehouden. Hiermee wordt een basis stabiliteit gerealiseerd. De tafel is eenvoudig opklapbaar en op de dubbele zwenkwielen gemakkelijk verrijdbaar. Voor alle outdoor tafels geldt in het algemeen dat de levensduur verlengd wordt door de tafel buiten het speelseizoen in een droge omgeving te plaatsen. Tevens is het aan te raden een beschermende hoes voor de tafel te gebruiken. Deze is apart verkrijgbaar. Extra voordeel van deze Basic outdoor tafeltennistafel zijn de functionele bal- en bathouders aan beide kanten. Zo raakt u nooit meer uw accessoires kwijt en kan direct getafeltennist worden.
Goed om te weten: De Heemskerk Basic is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Tevens is dit model als indoor variant verkrijgbaar.
Kenmerken Buffalo Basic outdoor tafeltennistafel
 ● Afmeting opgesteld 274x184x76 cm (lxbxh)
 ● Afmeting opgeklapt 74x184 x155 cm (lxbxh)
 ● Melamine speelblad 4 mm
 ● Geschikt voor outdoor thuisgebruik
 ● Inclusief tafeltennisnet
 ● Opklapbaar en verrijdbaar
 ● Individuele trainingsstand mogelijk
 ● Exclusief accessoires (batjes/ballen)
 ● Gewicht van 54 kg
 ● 2 jaar garantie (10 jaar op het speelblad)


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden


Kenmerken: Kopen in VijfhuizenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24149741 Meld aan Aanbodpagina