Schaatshelm CadoMotus Alpha Aerospeed


sinds 28-12-2021 03:03:16

  • Grote foto schaatshelm cadomotus alpha aerospeed sport en fitness schaatsen
  • Grote foto schaatshelm cadomotus alpha aerospeed sport en fitness schaatsen
  • Grote foto schaatshelm cadomotus alpha aerospeed sport en fitness schaatsen
Grote foto schaatshelm cadomotus alpha aerospeed sport en fitness schaatsen Grote foto schaatshelm cadomotus alpha aerospeed sport en fitness schaatsen Grote foto schaatshelm cadomotus alpha aerospeed sport en fitness schaatsen
prijs: € 85,90
Locatie : 's-gravendeel  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


#clerk-livesearch-active{opacity:1;transform:scale(1.1);transition:0.2s ease-in-out;background-color:white;box-shadow:rgba(0,0,0,.2) 0px 1px 6px 0px;border:none !important;}.clerk-livesearch-title{ padding: 0.6em 0.8em; font-size: 0.8em; text-transform: uppercase; background-color: #fafafa; }.clerk-livesearch-categories a {display: block; padding: 0.6em 0.8em; font-size: 0.8em;} CadoMotus Alpha Aerospeed Schaatshelm 
Productbeschrijving
CádoMotus: pure Speedskating company

De eerste schaatshelm specifiek ontworpen voor het marathon, langebaanschaatsen én shorttrack schaatsen.

De Cádomotus Alpha Aerospeed helm is de lichtste en mooiste schaatshelm / shorttrack helm is z'n soort. De helm is ventilerend, zonder dat er onveilige ventilatiegaten in de helm zitten, daarmee is deze helm ook uitstekend geschikt voor shorttrack.

Optioneel bij de Alpha Aerospeed schaatshelm:
- vizier in drie kleuren.
- aero shields in diverse kleuren
NB: helm wordt dus zonder vizier en zonder aeroshield geleverd.

De CádoMotus (voorheen Márchese) helm werd met succes getest door een groep marathonschaatsers, uit zowel de A-, B- als damescategorie. Onder andere Bart Mol, Fabio Francolini, Remco Schouten, Mariska Huisman, Francesca Lollobrigida en Lisa van der Geest droegen de helm vorige winter al.

De KNSB heeft het gebruik van een helm verplicht gesteld voor marathonschaatsers. Schaatshelmen werden al steeds meer gebruikt in het schaatsen, op de Weissensee en in de mass-start bijvoorbeeld, maar zal door deze reglementswijziging gemeengoed worden in het schaatsen.

Volgens de regels moet de helm de vorm van het hoofd volgen en er mogen geen uitsteeksels aan de helm zitten. Tevens moet aan een voor shorttrack-helmen opgestelde impact-test voldaan worden. Vrijwel alle fietshelmen zijn daarmee ongeschikt voor het marathonschaatsen, waaronder ook de meeste helmen die reeds op de ijsbaan gebruikt werden het afgelopen seizoen.

Deze helm is officieel goedgekeurd door de ISU.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: Cado Motus
 ● SKU (eigen artikel code): 3818


Kenmerken: Kopen in 's-gravendeelKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24307204 Meld aan Aanbodpagina