Heemskerk Pooltafel Baltimore 8ft


sinds 28-12-2020 03:03:17

Grote foto heemskerk pooltafel baltimore 8ft sport en fitness biljarten en poolen
prijs: € 1299,99
Locatie : Vijfhuizen  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Heemskerk Baltimore pooltafel 8ft Deze topkwaliteit pooltafel van Heemskerk is ideaal wanneer u intensief wilt poolen en wilt genieten van een ultra vlak speelveld. De Baltimore pooltafel heeft zeer goede eigenschappen en is strak en modern uitgevoerd. Door de scherpe prijs ten opzichte van de kwaliteit, staat de Baltimore erg gunstig in de markt. Met een zwaar gewicht van maar liefst 360 kg is deze speeltafel geschikt voor thuis, binnen kantoren, instellingen, scholen, buurthuizen en verenigingen. De Baltimore is door haar formaat geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen. Dit model gaat met gemak 8 jaar en langer mee.
De Heemskerk Baltimore 8ft voldoet aan de maatvoering van een professionele pooltafel. Een ware verademing om op te spelen. Met een ruim speeloppervlak van 224x112 is het fijn spelen op een zeer ruime tafel. Het is dan ook van belang dat er voldoende vrije ruimte om de tafel aanwezig is om poolballen op de juiste wijze te raken. Het kabinet is van MDF afgewerkt met een slagvaste kunststof toplaag. De hoeken en bovenranden van de speeltafel zijn rond vormgegeven en hebben een zwarte poedercoating. Het speelveld heeft een leistenen ondergrond, bestaande uit drie delen. Leisteen is een sterk materiaal wat perfect vlak is waardoor de bal optimaal te controleren is en soepel over het veld rolt. De stootranden zijn van rubber en realiseren een fijne balweerkaatsing. Deze elementen zijn voorzien van een strak gespannen, blauw poollaken.
Het kabinet zelf is voorzien van een centraal ballen opvangsysteem. Hierdoor rollen de ballen automatisch naar 1 korte zijde wanneer deze in een pocket gerold is. Het zware bovenstel rust op een robuust onderstel. Door de stevige constructie staat deze uiterst stabiel. De verchroomde, grote stelpoten zijn tot slot in te stellen op de juiste hoogte en kan ongelijkmatigheden in de ondergrond teniet doen. De Baltimore 8ft pooltafel van Heemskerk wordt geleverd met accessoires. U ontvangt bij deze pooltafel 2 keuen en 1 set poolballen (Ø 57,2 mm).
Kenmerken van de Heemskerk Baltimore 8ft
 ● Afmeting pooltafel 254x142x80 cm
 ● Afmeting speelveld 224x112 cm
 ● Gewicht 360 kg
 ● Geschikt voor professioneel en intensief gebruik
 ● Voorzien van leistenen speelveld
 ● Voorzien van centraal ballen afvangbak
 ● Uitgerust met grote stelvoeten
 ● Inclusief accessoires: 2 keuen, poolballen

Funty staat voor Robuuste, duurzame en veilige producten met lange garantie en met zeer goede eigenschappen.
Producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs.
Bekijk al onze shops voor  een uitgebreide toelichting van ons assortiment en keuzehulp!
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden


Kenmerken: Kopen in VijfhuizenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23291328 Meld aan Aanbodpagina