Heemskerk Pooltafel Big Feet 7ft


sinds 13-1-2022 03:02:33

Grote foto heemskerk pooltafel big feet 7ft sport en fitness biljarten en poolen
prijs: € 469,99
Locatie : Vijfhuizen  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Heemskerk Big Feet pooltafel 7ft
Wanneer u op zoek bent naar een prima pooltafel met alles erop en eraan, heeft u met de Heemskerk Big Feet een goede, stevige pooltafel in handen. De Big Feet pooltafel is een middenklasse tafel met een mooi zwaar gewicht. De speeltafel is geschikt voor particulier gebruik voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen. Door het formaat van 201x114x80 cm is de tafel prima in een ruime schuur of kamer van het huis te plaatsen. Voorzien van een MDF speelveld, is de speeltafel regelmatig tot intensief te gebruiken door niet veeleisende/beginnende spelers.
De pooltafel Big Feet is officieel gezien iets kleiner dan professionele pooltafels van 8 of 9ft, maar speelt alsnog zeer fijn. Met een speelveld afmeting van 178x90 cm hebben volwassenen nog steeds een fijne spelbeleving. De speeltafel zelf is vervaardigd uit MDF en is afgewerkt met een zwarte houtnerf print laag. Ook de basis van het speelveld is van MDF welke zo vlak mogelijk uitgevoerd is. Het speelveld en de rubberen stootbanden zijn voorzien van een strak gespannen blauw poollaken. Dit laken bestaat voor 60% uit wol, waardoor de bal optimaal door het veld rolt. De droppockets zijn van zwart kunststof. Verder zijn de hoeken afgerond en voorzien van extra bescherming. Hierdoor wordt extra veiligheid gewaarborgd.
Het zware gewicht van de Big Feet 7ft wordt opgevangen door het robuuste onderstel. Door de extra tussenschotten en dwarse planken over de lange zijde wordt een uiterst stabiele fundering geboden. De grote, zwarte stelpoten zorgen ervoor dat de Big Feet in hoogte te stellen is en voorkomt dat de speeltafel glijdt tijdens een intensief spel. De pooltafel van Heemskerk wordt helemaal compleet geleverd met accessoires. U ontvangt bij deze pooltafel 2 keuen van 145 cm (tweedelig, 12 mm pomerans), 1 set poolballen (Ø 57,2 mm), 1 triangel, 2 biljartkrijtjes en 1 borstel.
Kenmerken van de Heemskerk Big Feet 7ft
 ● Afmeting pooltafel 201x114x80 cm
 ● Afmeting speelveld 178x90 cm
 ● Gewicht 98 kg
 ● Geschikt voor particulier gebruik
 ● Voorzien van MDF speelveld
 ● Inclusief pool accessoire set: 2 keuen, poolballen, triangel, borstel en krijt

Funty staat voor Robuuste, duurzame en veilige producten met lange garantie en met zeer goede eigenschappen.
Producten van hoge kwaliteit en met een goede prijs.
Bekijk al onze shops voor  een uitgebreide toelichting van ons assortiment en keuzehulp!
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden


Kenmerken: Kopen in VijfhuizenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24196907 Meld aan Aanbodpagina