Lexor Pooltafel Black Knight II 8ft


sinds 27-12-2020 03:05:54

Grote foto lexor pooltafel black knight ii 8ft sport en fitness biljarten en poolen
prijs: € 1698,99
Locatie : Vijfhuizen  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Topklasse pooltafel met de Black Knight II 8ft
Het is heerlijk poolen op deze topkwaliteit pooltafel van Lexor. De Black Knight II is opgebouwd uit de beste materialen waardoor de speeltafel een levensduur van maar liefst 8 jaar en langer heeft. Door de zware uitvoering is deze Lexor tafel intensief te gebruiken door kinderen en volwassenen. De Black Knight II komt dan ook het beste tot haar recht binnen kantoren, scholen, verenigingen, buurthuizen, cafés en andere instellingen. Uiteraard is deze tafel ook een zeer goede keuze voor thuisgebruik. De Black Knight is verkrijgbaar in 7ft, 8ft en 9ft. en is te personaliseren met een eigen kleur speellaken.
Bij het ontwerp van de Black Knight II is bewust gekozen voor de beste materialen zodat een lange levensduur gewaarborgd wordt. Dit maakt de speeltafel uiterst duurzaam. Het speelveld van de Black Knight II is voorzien van een 3-delige leistenen speelblad van 25 mm dik. Dit biedt te meest vlakke ondergrond voor de poolballen. De bovenranden zijn van massief hout, bekleed met een sterke aluminium stootrand. De pockets zijn voorzien van metalen afdekplaten en bevatten extra dikke rubber/plastieken droppockets die met verzonken inbusboutjes gemonteerd zijn. Een uiterst duurzame keuze waarbij ballen onbeschadigd blijven tijdens het poolen. De stootranden aan de binnenzijde zijn van hoogwaardig rubber die tevens een langere levensduur heeft dan gemiddeld. Het kabinet is van massief hout, voorzien van een zwart laminaat toplaag. Hierbij lopen de zijflanken mooi dynamisch naar binnen, wat de speler meer ruimte en comfort biedt.
Gericht op het onderstel, wordt het kabinet opgevangen door vier robuuste poten waaronder grote stelpoten bevestigd zitten. Doordat de stelpoten een grote diameter hebben, wordt een optimale stabiliteit behaald. Door deze te draaien, is de Black Knight II perfect waterpas te zetten. Houd er rekening mee dat deze speeltafel standaard zonder accessoires geleverd wordt. Wij bieden u echter de mogelijkheid om een accessoire set passend bij de tafel af te nemen. Het laken kan standaard in originele Lexor geel/groen of staal grijs geleverd worden. Tegen een meerprijs is een andere kleur naar keuze te selecteren (zie de afbeelding voor de kleuren).
Maak de tafel compleet met accessoires
De Lexor Black Knight II 8ft pooltafel wordt standaard geleverd zonder accessoire pakket. Uiteraard is het mogelijk om een accessoire pakket te kiezen die aan uw wensen voldoet. Deze opties zijn:

 ●  Economy pakket (eenvoudig): economy poolballen, 2 economy keuen, triangel en 2 krijtjes
 ●  Basis pakket (matig): a-klasse poolballen, 2 huismerk keuen (140 cm), houten keuenrek (in kleur passend bij pooltafel), triangel, 12 goede krijtjes en afdekhoes
 ●  Premium pakket (redelijk): TopTable Triple A-klasse poolballen (harder daardoor minder slijtage van laken en ballen), 4 kwaliteit huis keuen (*lengte naar keuze), houten keuenrek (in kleur passend bij pooltafel), luxe houten tirangel, 12 goede krijtjes, borstel en afdekhoes
 ●  Luxe pakket (goed): Pro Phenolic Lexor poolballen (6x harder, daardoor minder slijtage van ballen en laken, waardoor deze dubbel zo lang meegaan), verlichting armatuur, 4 hoge kwaliteit huismerk keuen van Canadees maple (*lengte naar keuze), cross, houten keuenrek (afgestemd op kleur pooltafel), luxe houten tirangel, 9-ball-rack, 12 master krijtjes, stofzuigmondstuk, Aramith ball-polish, borstel en zware afdekhoes (passend bij de pooltafel)

* Keue
Kenmerken: Kopen in VijfhuizenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23783191 Meld aan Aanbodpagina