Rebounder - Tsjoek 1m2 tweezijdig


Grote foto rebounder tsjoek 1m2 tweezijdig sport en fitness voetbal
€ 99,95
Locatie Dreumel  (Gelderland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Rebounder - Tsjoek 1m2 tweezijdig


Rebounder - Tsjoek 1m2 tweezijdig

 
Rebounder -Tsjoek met een perfecte Prijs-Kwaliteit verhouding. Veel verkocht model door de scherpe prijsstelling en goede eigenschappen.
Robuuste Rebounder oftewel Tsjoek met een oppervlakte van 1m2.

Stevig en strak bespannen zodat de bal met hoge snelheid terugkeert. Ideaal om de reactievermogen te trainen van zowel voetballers als keepers. De 2e zijde is bespannen met een iets grovere maaswijdte waardoor de rebound iets langer duurt en iets meer onvoorspelbaar wordt

Kan steeds versteld worden 

Van oudsher ingezet bij keeperstraining, maar ook weer steeds vaker voor jonge voetballers om de techniek te verbeteren.

Wordt momenteel veel verkocht voor de jonge voetballers thuis die spelenderwijs hun techniek in allerlei zelfbedachte vormen verbeteren.

 

Neemt dichtgeklapt weinig ruimte in beslag in uw materialenopslag.

Wordt compleet gemonteerd geleverd met een wit en blauw frame. 


SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.

Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.

Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.

Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.

Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8720254044699
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: SoccerConcepts
 ● SKU (eigen artikel code): SoccerConcepts
Kenmerken: Kopen in Dreumel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23776471

Meer Voetbal

Meer Voetbal aangeboden in deze subrubriek.