REX | Race Day Spray per stuk


sinds 1-8-2020 4:03:55

  • Grote foto rex race day spray per stuk sport en fitness fietsen en wielrennen
  • Grote foto rex race day spray per stuk sport en fitness fietsen en wielrennen
  • Grote foto rex race day spray per stuk sport en fitness fietsen en wielrennen
Grote foto rex race day spray per stuk sport en fitness fietsen en wielrennen Grote foto rex race day spray per stuk sport en fitness fietsen en wielrennen Grote foto rex race day spray per stuk sport en fitness fietsen en wielrennen
prijs: € 59
Locatie : 's-gravenhage  (Zuid-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Rex Race Day Spray is een unieke hydrofobe kettingcoating voor fietsketting en cassette.

Rex Race Day Spray is een uniek product voor het zelf behandelen van uw ketting en cassette, voor extreem lage wrijving en maximale vuilafstotendheid.
Rex is een expert in fluorocarboncoatings en ze hebben decennia aan expertise in het produceren van producten voor crosscountry race-skiën. Nu zijn ze de eerste ter wereld die dezelfde technologie in het fietsen brengt. Samen met de Chain Lube vormt Race Day Spray een smeermiddeloplossing met een ongeëvenaarde levensduur en vuilafstotendheid.
Het onderzoek en de ontwikkeling voor Race Day Spray werd gedaan samen met de beste atleten en wereldwijd bekende onafhankelijke testlaboratoria, om ervoor te zorgen dat het product voldoet aan de kwaliteitsnormen van Rex. Rex Race Day Spray wordt geproduceerd in de eigen fabriek in Hartola, Finland.
- DOE-HET-ZELF KETTING OPTIMALISATIE
- ZONDER DE KETTING VAN UW FIETS TE VERWIJDEREN.
- HET ENIGE PRODUCT DAT U OOK KUNT TOEPASSEN OP DE CASSETTE.
Tot nu toe vereist het optimaliseren van uw ketting de aanschaf van een vooraf geoptimaliseerde dure ketting, die uiteindelijk een 'normale' ketting wordt wanneer de behandeling is versleten.
Met Rex Race Day Spray kunt u de optimalisatiebehandeling zelf toepassen zonder de ketting zelfs van de fiets te verwijderen. In plaats van alleen de ketting te optimaliseren, kunt u de cassette ook behandelen voor verbeterde schakel- en vuilafstotendheid onder extreme omstandigheden.
Daarnaast is het ook economisch: een enkel blikje Race Day Spray geeft je drie kettingbehandelingen voor een lagere prijs!

Gratis verzending vanaf EUR 35,00 - Kleding bedrukken mogelijk - 14 dagen bedenktijd.
Ontdek & maak kennis met het Scandinavische merk FUSION
Wij zijn hét High Performance merk, dat snel aan populariteit wint! Fusion is een opkomend Deens merk in de categorieën hardlopen, fietsen en triathlon. Met name in de wereld van triathlon heeft Fusion al veel sporters aan zich weten te binden. Ook op gebied van hardlopen zijn de broeken, shirts en jacks steeds populairder!
TriathlonWorld B.V.
Hellingweg 11D
2583 DZ 
Den Haag
E-mail: info@triathlonworld.nl
Telefoon: 070-7370250
Meer weten? klik op de link hieronder of neem contact met ons op! U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 10:00 - 17:00. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070-7370250 of stuur een mail naar info@triathlonworld.nl.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 6417839009021
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: REX
 ● SKU (eigen artikel code): 28902


Kenmerken: Kopen in 's-gravenhageKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23194772 Meld aan Aanbodpagina