SafeJawz Extro Viper bitje


  • Grote foto safejawz extro viper bitje sport en fitness vechtsporten en zelfverdediging
  • Grote foto safejawz extro viper bitje sport en fitness vechtsporten en zelfverdediging
  • Grote foto safejawz extro viper bitje sport en fitness vechtsporten en zelfverdediging
Grote foto safejawz extro viper bitje sport en fitness vechtsporten en zelfverdediging Grote foto safejawz extro viper bitje sport en fitness vechtsporten en zelfverdediging Grote foto safejawz extro viper bitje sport en fitness vechtsporten en zelfverdediging
€ 19,95
Locatie Schijndel  (Noord-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


SAFEJAWZ® Fangz-gebitsbeschermer - Bescherming met persoonlijkheid. De revolutionaire nieuwe sportbeschermer die door al zijn geavanceerde producteigenschappen een zeer comfortabele pasvorm en optimale bescherming biedt voor ALLE sporten.


De Fluid Fit ™ -technologie betekent dat SAFEJAWZ®-afschermingen een superplat profiel en uitstekende remanente eigenschappen hebben. De bewaker zal in wezen op de tanden klikken en comfortabel passen, zodat ademhalen, praten en drinken geen probleem vormen.


Jaw Secure ™ biedt ook bescherming aan de kaak en de ondertanden. De pre-occluded basis en verhoogde impact-pads op de bodem van het product fungeren als een buffer om schade door impact op de onderkaak te voorkomen.


Er is geen moeite om een ​​perfecte pasvorm te krijgen met SAFEJAWZ®. Remodel Tech ™ zorgt ervoor dat je meerdere pogingen kunt doen om de wedstrijdveranderende pasvorm te bereiken waar we zo trots op zijn.
Last but not least, de SAFEJAWZ® Extro-serie hebben allemaal een geweldig ontwerp aan de voorzijde. Sporters proberen steeds meer om zich van hun leeftijdsgenoten te onderscheiden en nieuwe manieren te vinden om hun persoonlijkheid te laten zien tijdens hun optreden. SAFEJAWZ® geeft dragers die vrijheid - Bescherming met persoonlijkheid.


Best Fightshop is de grootste online vechtsportwinkel! Meer dan 10.000 vechtsportartikelen!

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 0634158400414
 ● Levering: Verzenden
 ● SKU (eigen artikel code): BYTO.SJEVI001A
 ● Type: Bescherming
Kenmerken: Kopen in Schijndel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23078081

Meer Vechtsporten en Zelfverdediging

Meer Vechtsporten en Zelfverdediging aangeboden in deze subrubriek.

Schijndel, Noord-Brabant
0738884844

E-mail deze adverteerder