SkyMax IX-5 ICE Fairway 5 voor dames (rechtshandig)


sinds 1-8-2020 4:03:39

Grote foto skymax ix 5 ice fairway 5 voor dames rechtshandig sport en fitness golf
prijs: € 74,99
Locatie : 's-hertogenbosch  (Noord-Brabant)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Om uw golfset zelf samen te stellen of uw golfset aan te vullen kunt u de SkyMax IX-5 golf fairway woods los (bij)bestellen.

SkyMax IX-5 ICE - houten 5 voor dames (rechtshandig)
Om uw golfset zelf samen te stellen of uw golfset aan te vullen kunt u de SkyMax IX-5 ICE fairway woods los (bij)bestellen. De golfstokken zijn zowel links- als rechtshandig leverbaar.
De brede zool maakt deze ijzers van de SkyMax IX-5 met name geschikt voor beginnende en recreatieve spelers maar ook gevorderde spelers beoordelen dit ijzer als prettig en stabiel. Golfprofessionals die de SkyMax golfclubs in hun trainingsset gebruiken bevelen deze IX-5 golfclubs van harte aan.
Eventueel zijn deze golf fairway woods ook op iedere gewenste lengte tot maximaal +2″ Inch aan te passen. Tevens kan de grip, loft en zelfs lie worden aangepast. Aanpassingen in de lengte, lie, loft en grip zijn bij de losse clubs inbegrepen in de prijs!
De wood 3 en wood 5 wordt geleverd incl. headcover en beschikt over een 100% graphite shaft. Headcover dames is Grijs/Blauw en de Headcover heren is Zwart/Rood. Clubhoofd is gemaakt van 17.4 stainless steel.
Wilt u een aangepaste golfclub, neem dan contact op met onze klantenservice op nummer 073 623 0 888.
U kunt ook kiezen voor een voordelige halve of complete SkyMax IX-5 Ice golfset. U vindt deze golfsets ook in deze shop. Zeker in combinatie met een bijpassende golftas is dit een slimme keuze.

De specificaties voor de SkyMax IX-5 golf fair way woods:
CLUB
LOFT
LIE
LENGTE (STANDARD)
SWINGWEIGHT
Fairway 3
15˚58˚42 InchC8
Fairway 5
19˚58.5˚41 InchC8
Fairway 7
23˚59˚40.5 InchC8

Hulp nodig bij het kiezen?
Heeft u vragen over de SkyMax losse golfijzers en/of heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice op nummer 073 623 0 888. Eén van onze golfspecialisten helpt u graag met het maken van de juiste keuze!


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: SkyMax Golf


Kenmerken: Kopen in 's-hertogenboschKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24170919 Meld aan Aanbodpagina