Sponeta Tafeltennistafel ProfiLine Standaard compact S7-23i


sinds 14-1-2022 03:03:14

Grote foto sponeta tafeltennistafel profiline standaard compact s7 23i sport en fitness overige sport en fitness
prijs: € 548,99
Locatie : Vijfhuizen  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Blauwe Sponeta ProfiLine S7-23i indoor
De fraaie Sponeta ProfiLine S7-23i is topkwaliteit tafeltennistafel en mag bestempeld worden als professionele speeltafel. Deze strakke Sponeta tafel is zeer degelijk en komt zowel thuis als binnen verenigingen, buurthuizen, bedrijven en andere instanties goed tot haar recht. Prima geschikt voor intensief gebruik door zowel kinderen als volwassenen. De ProfiLine S7-23i dient te allen tijde geplaatst te worden in een binnenruimte. Al met al gaat deze tafeltennistafel met gemak 6 tot 8 jaar mee.
De speeltafel is opgebouwd uit hoogwaardige materialen wat het speelcomfort ten goede komt. Om te beginnen bij het speelblad. Deze heeft een goede dikte van maar liefst 25 mm. Dit zorgt voor een uitermate goede stuiter van de tafeltennisbal. Een goede stuiter zorgt voor optimaal speelplezier doordat het spel op professionele wijze beleefd wordt. Het randprofiel onder het speelblad is maar liefst 6 cm dik. Alle elementen zijn hierbij strak afgewerkt. Het speelveld is uitgevoerd in het blauw voorzien van witte spelbelijning. De zijkanten zijn in mat zwart uitgevoerd. Tot slot zit tussen beide speelhelften het speelnet bevestigd, welke eenvoudig op spanning te zetten is.
Ook aan het onderstel van de ProfiLine Standaard compact S7-23i is veel aandacht besteed. Het onderstel is zeer robuust, uitgerust met vier zware blokpoten per speelhelft. De poten zijn 4x6 cm dik en zorgen dat de tafel stevig op de grond staat. Door de verankering op het middenstuk van iedere speelhelft, wordt optimale stabiliteit gerealiseerd. Door deze verankering handmatig los te halen, zijn de poten eenvoudig in te klappen en is een speelhelft snel opgeklapt. Op deze wijze is de speeltafel tot de meest minimalistische uitvoering te transformeren. De Sponeta ProfiLine S7-23i is nu eenvoudig op te bergen. Let wel dat dit model niet geschikt is voor individueel gebruik doordat de tafel niet in de zelftrainstand te zetten is.
Kenmerken Sponeta ProfiLine Standaard compact S7-23i
 ● Geschikt als officiële wedstrijdtafel
 ● Officieel goedgekeurd door de de ITTF (International Table Tennis Federation)
 ● Afmetingen uitgeklapt 274x152,5(185 met net)x76 cm (lxbxh)
 ● Afmetingen opgeklapt 152,5(185 met net)x16,5x142 cm (lxbxh)
 ● Geschikt voor indoor gebruik
 ● Niet in zelftrainstand te zetten
 ● Compleet met net
 ● Opklapbaar
 ● Gewicht van 105 kg
 ● Zonder accessoires


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden


Kenmerken: Kopen in VijfhuizenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 23920215 Meld aan Aanbodpagina