Sponeta Tafeltennistafel SDL Black outdoor


sinds 7-12-2020 03:15:42

Grote foto sponeta tafeltennistafel sdl black outdoor sport en fitness overige sport en fitness
prijs: € 1148,99
Locatie : Vijfhuizen  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Sponeta Tafeltennistafel SDL Black outdoor
Design en goede speelkwaliteiten gaan bij deze tafeltennistafel goed samen. De Sponeta SDL Black is van professionele kwaliteit en is voorzien van een chique uitstraling. De speeltafel is dan ook perfect te integreren in iedere buitenruimte. Houd er rekening mee dat deze SDL Black alleen geschikt is voor outdoor gebruik. Dit model kan gerust intensief gebruikt worden en heeft een levensduur van 8 jaar langer. Wel adviseren wij om de speeltafel overdekt weg te zetten indien de tafel niet gebruikt wordt. Het aanschaffen van een afdekhoes is eveneens een goede optie om de levensduur van de tafel te verlengen.
Bij de SDL Black zijn hoogwaardige materialen toegepast met souplesse. Het melaminehars tafelblad heeft een goede speeldikte van 10 mm. Dit zorgt voor een goede bounce van de tafeltennisbal. Onder het tafelblad is een stevig randprofiel bevestigd om kromtrekken van het blad te voorkomen. De rand heeft een goede hoogte van 6 cm. Het speelveld is antraciet en heeft een witte spelbelijning. De zijkanten/randprofielen zijn in mat zwart uitgevoerd voorzien van het Sponeta logo. Tot slot zit tussen de speelhelften het speelnet bevestigd. Het net is eenvoudig op spanning te brengen en is desgewenst te demonteren wanneer de speeltafel opgeruimd wordt.
De metalen constructie van het onderstel is eveneens weerbestendig en degelijk. Ook hier is weer veel oog voor detail. De ronde, staande poten hebben een diameter van 6 cm. Onder deze poten zitten luxe stelpoten bevestigd. Op deze wijze is eenvoudig de juiste hoogte voor ieder speelblad in te stellen (25 mm verstelbaar). De dwarse tussen buizen zorgen ervoor dat de SDL Black goed stabiel blijft staan. Middels het handvat aan de onderzijde van het speeloppervlak, is de tafel eenvoudig te ontgrendelen en op te klappen. De SDL Black bevat rubberen zwenkwielen en zijn voorzien van een klemrem. Tot slot is de SLD Black aan de korte zijde uitgerust met extra opbergruimte voor batjes, tafeltennisballen en andere kleine spullen.
Kenmerken Sponeta SDL Black
 ● Afmetingen uitgeklapt 274x152,5(185 met net)x76 cm (lxbxh)
 ● Afmetingen opgeklapt 185(met net)x64x159 cm (lxbxh)
 ● Geschikt voor outdoor gebruik
 ● Compleet met net
 ● Opklapbaar
 ● Gewicht van 144 kg
 ● Zonder accessoires


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden


Kenmerken: Kopen in VijfhuizenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24182008 Meld aan Aanbodpagina