Sport Radar Snelheids Meter met display


  • Grote foto sport radar snelheids meter met display sport en fitness voetbal
  • Grote foto sport radar snelheids meter met display sport en fitness voetbal
  • Grote foto sport radar snelheids meter met display sport en fitness voetbal
Grote foto sport radar snelheids meter met display sport en fitness voetbal Grote foto sport radar snelheids meter met display sport en fitness voetbal Grote foto sport radar snelheids meter met display sport en fitness voetbal
€ 495
Locatie Dreumel  (Gelderland)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Sport Radar Snelheids Meter handmodel . Optie: Met Display

Sport Radar Snelheids Meter handheld model . Kan geleverd worden met tot op 100 meter afleesbaar Led Display
Meet elke snelheid tot 400 km per uur met dit professioneel Radar model
Geschikt voor trainers, coaches of speler in elke tak van team sport. Maar ook voor tennis, golf en auto races
Kan ingesteld worden op Km en Miles. De Km range kan varieren tussen 16km per uur en 402km per uur. (De minimum snelheid van het te meten object of persoon bedraagt dus minimaal 4,5 meter per seconde; dus een wandelende sporter kan niet maar een sprintende sporter kan wel worden gemeten)
Kan ingesteld worden op een trigger modus of continue modus
Maximale afstand voor balsporten is 16 meter en 300 meter voor auto's e.d.
Kan ook hands free worden gebruikt op bijvoorbeeld een statief
Batterij (2x 9 volt) duur is 20 uur met indicatie van lage batterij spanning. Inclusief auto shutdown indien een bepaalde tijd geen snelheid wordt geregistreerd. Bevat ook een stroomaansluiting voor netstroom. Weegt 1,5 Kg
Richt de radar eenvoudig op het te meten object of persoon en activeer de trigger. De snelheid wordt direct gemeten. Voor continue gebruik de radar op een statief plaatsen. 

Bevat een data poort waarmee de Radar direct verbonden kan worden aan een Pc/Laptop om continue snelheden vast te leggen en te monitoren. Hier is wel extra software voor nodig)

De data poort kan ook direct worden aangesloten op een LED Display. Hierdoor ontvangt de sporter directe feedback over zijn of haar snelheid. Er zijn 2 Displays direct mee te bestellen. Een met 10cm hoge cijfers (afleesbaar tot 60 meter afstand) en een display met cijfers van 20cm hoogte (afleesbaar ca 105 meter afstand). De bij te leveren LED Displays worden standaard geleverd met een AC Adapter voor stroomvoorziening en een kabel om te verbinden met de Radar.

De meerprijs voor het LED Display met cijfers van 10 cm bedraagt €700

De meerprijs voor het LED Display met cijfers van 20 cm bedraagt €950

Indien u direct een LED Display erbij wilt bestellen, neem dan even contact op per mail

Nb: Batterijen en statief zijn niet inbegrepen
 
SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.

Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.

Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.

Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.

Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8720254044545
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: SoccerConcepts
 ● SKU (eigen artikel code): SoccerConcepts
Kenmerken: Kopen in Dreumel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 23776414

Meer Voetbal

Meer Voetbal aangeboden in deze subrubriek.