STIGA Tafeltennistafel Action Roller Indoor Blauw


sinds 22-7-2021 03:26:41

Grote foto stiga tafeltennistafel action roller indoor blauw sport en fitness overige sport en fitness
prijs: € 328,99
Locatie : Vijfhuizen  (Noord-Holland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

STIGA Action Roller Indoor Blauw
De STIGA Action Roller Indoor Blauw is een goede basisklasse tafeltennistafel voor thuisgebruik. De speeltafel is enkel overdekt te gebruiken door één of meerdere spelers. De tafel is half opgeklapt ook geschikt voor individueel gebruik of training. Dit maakt de tafeltennistafel extra leuk om af en toe een spel tegen uzelf te spelen. De Action Roller Indoor is een ideale speeltafel beginners en voldoet aan de officiële wedstrijdformaten.
Het speelblad van de STIGA Action Roller bestaat uit 16 mm spaanplaat afgewerkt met een donkergrijze fineerlaag. De buitenzijde van het speelblad is voorzien van een 36 mm randlijst om de kans op doorbuigen van het blad te verkleinen. In het midden van de STIGA Action Roller zit het tennistafel net bevestigd. Het onderstel van deze tafel bestaat uit dikke frame buizen van 36 mm en 25 mm buizen voorzien van een strakke zwarte coating. De speeltafel is eenvoudig op te klappen en vervolgens verrijdbaar op de dubbele transportwielen. Op deze wijze is de Action Roller gemakkelijk in een hoek of andere ruimte te plaatsen. Tot slot bevat het onderstel opbergruimte voor alle speelattributen. Tafeltennisbatjes en speelballen zijn eenvoudig in de daarvoor bestemde bakken te plaatsen.
STIGA is een Zweeds merk die al haar producten met veel aandacht en zorg ontwikkelt. Het bedrijf is actief sinds 1944 en begon destijds met het ontwerpen en produceren van tafeltennisbatjes. Jaren later werden dat ook tafeltennis bladen en andere sportproducten. Hierbij staat hoogwaardige kwaliteit voorop. Het merk is inmiddels internationaal actief in meer dan 100 landen en heeft gerenommeerde tennistafel spelers onder contract staan.
Kenmerken van de blauw STIGA Action Roller
 ● Tafeltennistafel van wedstrijd formaat (274x152,5x76 cm)
 ● Afmetingen opgeklapt 184x66,5x187 cm
 ● Geschikt voor indoor gebruik
 ● Geschikt voor individueel gebruik
 ● Uitgerust met transportwielen
 ● Voorzien van opslagruimte voor accessoires
 ● Voldoet aan de Europese EN-norm 14468-1
 ● Compleet met net
 ● Gewicht van 70 kg


SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden


Kenmerken: Kopen in VijfhuizenKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 24584268 Meld aan Aanbodpagina