Taktifol Situatieschets Calamiteiten


sinds 4-12-2020 03:03:17

  • Grote foto taktifol situatieschets calamiteiten sport en fitness voetbal
  • Grote foto taktifol situatieschets calamiteiten sport en fitness voetbal
  • Grote foto taktifol situatieschets calamiteiten sport en fitness voetbal
  • Grote foto taktifol situatieschets calamiteiten sport en fitness voetbal
  • Grote foto taktifol situatieschets calamiteiten sport en fitness voetbal
Grote foto taktifol situatieschets calamiteiten sport en fitness voetbal Grote foto taktifol situatieschets calamiteiten sport en fitness voetbal Grote foto taktifol situatieschets calamiteiten sport en fitness voetbal Grote foto taktifol situatieschets calamiteiten sport en fitness voetbal Grote foto taktifol situatieschets calamiteiten sport en fitness voetbal
prijs: € 29,50
Locatie : Dreumel  (Gelderland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Taktifol Situatieschets Calamiteiten

Taktifol Situatie schets is een variant van Taktifol Non Sports en wordt gebruikt door diverse overheidsinstanties om bij calamiteiten snel een overzicht te schetsen van de situatie ter plekke. Ideaal hulpmiddel om snel de verschillende instantie op de hoogte te stellen en visueel instructies te ondersteunen. 
 
Taktifol Non-Sport : De speciale versies van Taktifol voor professionele hulpdiensten, overheidsinstanties, krijgsmacht, educatie, opleidingen. 
Alle speciale eigenschappen van Taktifol zoals de droog uitwisbare voorzijde en de zelfhechtende achterzijde zijn ook bij uitstek geschikt voor de hulpverlendende instanties, overheid, educatie en opleidingen in Nederland en België.
Met Taktifol bent u in seconden in staat op te starten met uw, tactische, uitleg van de situatie waarna de hulpverlening snel op gang komt of zich snel kan aanpassen.
Nu te bestellen in de volgende varianten:
Situatieschets (voor alle hulpverlenende instanties en overheidsinstanties inclusief de Brandweer): Perfect hulpmiddel overal waar de inzet van hulpdiensten gevraagd wordt. Snel en eenvoudig de plaatselijke situatie ik kaart brengen en instructies geven. Geschikt voor brandweer, politie, ambulance, rode kruis etc etc. Ook zeer geschikt voor oefeningen van deze instanties.
Militair/Transparant (houdt originele kaarten intact)
Educatie (met rasterdruk)
Universeel (blanco)

SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.
Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.
Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.
Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.
Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Taktifol
 ● SKU (eigen artikel code): SoccerConcepts572
 ● Import prijs: € 29,50


Kenmerken: Kopen in DreumelKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 21923759 Meld aan Aanbodpagina