Mobiele afzetting voetbalveld 50 meter


sinds 4-12-2020 03:03:07

Grote foto mobiele afzetting voetbalveld 50 meter sport en fitness voetbal
prijs: € 75
Locatie : Dreumel  (Gelderland)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Mobiele afzetting voetbalveld

Mobiele afzetting voetbalveld
Luxe mobiele veldafzetting van 50 meter lengte.
Compleet geleverd met 6 plastic palen (70mm diameter) van 90 cm hoogte en onderling verbonden door luxe gewoven band welke niet scheurt in een handige draagtas.
Ideaal voor evenementen bij uw voetbalvereniging en op de zaterdagmorgen als het zeer druk is op de velden en er op kleinere veldjes wordt gevoetbald.
Schaf deze nu alvast aan en sorteer voor op de nieuwe richtlijnen van de KNVB met kleinere veldjes en de ouders op gepaste afstanden van de veldjes

SoccerConcepts is in 2008 opgericht vanuit een persoonlijke behoefte aan goede en betaalbare materialen voor voetbalverenigingen, trainers/coaches en spelers thuis.
Wij werken daarom samen met betrouwbare leveranciers en fabrikanten welke zich in de loop der jaren hebben bewezen en instaan voor hun produkten.
Dit heeft geresulteerd in een zeer ruim aanbod van trainingsmaterialen. Omdat wij alle produkten zelf hebben getest, kunnen wij u bovendien goed adviseren.
Onze bedrijfsopzet is daarbij volledig gericht op het leveren van "Betaalbare Kwaliteit". Wij beheersen onze kosten optimaal en leveren uitsluitend kwalitatief goede produkten. Dit voordeel verwerken wij continu in de verkoopprijzen.
Wij verwelkomen u daarom ook graag als nieuwe klant. Stuur even een mailtje als u de catalogus of meer specifieke produkt informatie wilt ontvangen.
SPECIFICATIES:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk - Algemeen: Diamond Football
 ● SKU (eigen artikel code): SoccerConcepts1013
 ● Import prijs: € 75,00


Kenmerken: Kopen in DreumelKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Advertentienummer: 21923317 Meld aan Aanbodpagina